Närkontakt med väljare i Uppsala

Uppsala är en intressant stad. Den akademiska världen kombineras med ett levande omland. Här studerar min dotter Kristin och här bor min syster Marianne med familj.

Idag har jag kampanjat i Uppsala tillsammans med kretsorganisatören Marcus Persson, bördig från jämtländska Börtnan. Vi inledde med att besöka Sveriges Lantbruksuniversitet på Ultuna, där vi träffade många intresserade studenter. Särskilt jordbruk och landsbygdsutveckling var frågor som många tycker är intressanta.

Likheterna var stora också när vi fortsatte till valstugan på torget i Uppsala. Djurskydd och matfrågor är frågor som engagerar. Jag hade många intressanta samtal på torget. Mitt intryck är att de flesta nu har bestämt sig för att rösta, men många är fortfarande osäkra på vilket parti och vilken kandidat de ska välja. Slutspurten inför valdagen den 7 juni blir avgörande för utgången. Det gäller att arbeta hårt ända in i kaklet.

Bilden: (Foto: Johanna Markgren) Det här gänget arbetade hårt vid valstugan på torget i Uppsala under tisdagen. Från vänster: Anne Lennartsson, Marcus Persson, kandidat Larsson och Per Norstedt.

Ett svar på ”Närkontakt med väljare i Uppsala

  1. Hej Håkan!
    Tankar efter ditt möte med allmänheten i Hoting.
    Om jag skall ”kryssa dig” för Parlamentet behöver jag bli mer övertygad om du verkligen är inställd på att ”lobba” hårt för radikalt förbättrade djurskyddslagar inom EU. Är du beredd att till exempel placera den frågan som en av de två högst prioriterade för dig? Jag vet din övertygande inställning till norrlands-och glesbydsfrågorna samt familjejordbruk contra ”industrijordbruk”, – kommer du dessutom att vilja orka kämpa lika övertygande för vårt ansvar för djuren? Hälsningar! Ingrid Mähler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *