Hoting mitt i världen

Även onsdagen innebar en hel del bilåkande. Hoting ligger mitt i världen men avstånden är långa och befolkningsantalet lågt.

Men i Hoting finns framtidstro. Föreningen Bygdens framtid arbetar för att skapa tillväxt och utveckling. För att diskutera hur detta ska ske anordnade man ett landsbygdsseminarium i dagarna två. Under tisdagen var Gudrun Schyman på plats, på onsdagsförmiddagen Jens Nilsson, varefter jag tog över på eftermiddagen. Lägg till detta att glesbygdsståupparen Thomas Håkki Eriksson från Ljungaverk och hans kompis Billy ställde perspektiven på huvudet. Vi har oerhört mycket att ta till vara i glesbygd och landsbygd.

Seminariet i Hoting var en trevlig tillställning. Här finns entreprenörer som verligen vill uvecka. Medieintresset verkade dock inte särskilt stort denna gång heller. Jag blev dock intervjuad av Mittnytt och OneFM.

Efter Hoting bar det av tillbaka till Rödön för packning inför de närmaste dagarnas kampanj. Nu sitter jag i min son Kalles lägenhet nära Stureplan och försöker författa blogginlägg och annat kreativt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *