I Värmland med Solveig Ternström

Att träffa väljare tillsammans med Solveig Ternström är en mycket positiv upplevelse. På gatan i Arvika får vi kontakt med nästan alla som passerar. Flera säger att de inte tänker rösta, men efter några minuters diskussion med Solveig och mig har de snart ändrat sig. Det är viktigt att rösta! Med i Arvika var också Camilla Axelsson från Centerpartiet i staden.

Efter Arvika reste vi vidare till Åmotfors och Värdshuset Vita Älgen. Där arrangerade Solveig och värdshusinnehavaren Helena Neraal ett seminarium om Gröna stationer. Helena är nämligen ägare även till Åmotfors station, som hon har spännande planer för. Vi seminariet deltog en rad företrädare för kommunen, det lokala näringslivet och bankvärlden. På plats var även Solveig Ternströms riksdagskollegor Eva Selin-Lindgren och Solveig Zander.

I Åmotfors träffade jag också Anders Persson, en CUF-kamrat från gamla tider. Det var trevligt. Anders är idag aktiv centerpartist i Eda kommun, där Åmotfors ligger.

Bilden: Vi besökte naturligtvis Åmotfors station som ägaren Helena Neraal vill utveckla till en ”grön station”. Från vänster: Anders Persson, Helena Neraal, Solveig Ternström och kandidat Larsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *