Kampanj med musik i Bräcke

Efter några timmars bilresa från Mora genom Dalarna, Härjedalen och Medelpad kom jag denna fredag in i Jämtland och Bräcke kommun. Första anhalt på dagens kampanj var Kälarne. Bräckecenterns Jan Danielsson tog emot med musik. Dagens kampanjmöten accompanjerades av en högklassig centerorkester.

Till Kälarne kom också Mittnytt/Jämtlandsnytt som gjorde ett mycket trevligt inslag om min kampanj och kryssjakten som pågår in i det sista före valdagen. Se gärna Lisa Hanssons inslag med mig i kvällens Jämtlandsnytt Ungefär samtidigt sändes också ett inslag med mig från Alby i Botkyrka, där jag var i onsdags, i ABC-nytt. Jag presenterade en rapport om nystartszoner.  Jag känner för både glesbygd och förort.

Från Kälarne reste jag tillsammans med centermusikanterna vidare till Bräcke och Gällö, där vi träffade en hel del intresserade väljare. Men fortfarande finns det en grupp EU-kritiker som tyvärr tror att de påverkar genom att stanna på soffan. Förhoppningsvis kan vi motivera ytterligare några att rösta innan valdagen på söndag är över.

På väg hem mot Rödön gjorde jag ett stopp i Östersund, där jag delade material på Gågatan tillsammans med Andreas Stenmark. Det är inspirerande att få glad tillrop om att ”jag har kryssat dig” från många av dem man möter. Spänningen stiger inför valvakan på söndag kväll. Resultatet kan bli riktigt bra. Men först blir det kampanj också i morgon, nationaldagen. För min del blir det på Jamtli i Östersund.

Bilden: Idag har jag tyvärr missat att fotografera. Därför lägger jag in en bild, som Stefan Tornberg tog vid centeraktiviteten på Stureplan i Stockholm i onsdags. På bilden flankeras jag av Andrzej och Anna Mroz som arbetar hårt för att övertyga så många som möjligt av polackerna i Sverige att rösta centergrönt och kryssa mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *