Kampanjspurt på nationaldagen

Traditionellt nationaldagsfirande på Jamtli i Östersund. Fast i år var det dessutom kampanjspurt inför valet till Europaparlamentet. Samtliga riksdagspartier var på plats och spred sitt budskap.

Jag fick möjlighet att tala med många människor denna lördag. Många gjorde mig glad genom att konstatera att de har förhandsröstat och då kryssat mig eller tänker göra det vid valet i morgon. Stödet från jämtarna går inte att ta miste på – och jag vet att det finns ett starkt stöd för min kandidatur även på andra håll i landet.

Efter några timmar på Jamtli åkte yngste sonen Martin (just hemkommen från en långresa till Mellanamerika) till Östersundstravet, där det var stora travtävlingar denna dag. Vi ”lappade” hundratals bilar med min personvalsbroschyr. Förhoppningsvis innebär det att fler känner sig motiverade att rösta centergrönt och kryssa Håkan.

I morgon får vi veta vad väljarna tycker. Jag ser fram mot valet och valresultatet med tillförsikt.

Bilden: Idag glömde jag tyvärr att ta en bild från aktiviterna på Jamtli. Därför lägger jag i stället in en bild från Stockholm, då jag fanns vid Centerpartiets valstuga vid Sergels torg (Foto Helen Törnqvist).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *