Boken

Har Du ännu inte läst boken? Då får du möjlighet att köpa den för nedsatt specialpris – 125 kr (inklusive frakt). Missa inte det!

Boken för den som vill lära mer om Centerpartiet! Håkan Larsson presenterar viktiga personer, förklarar begrepp och sätter in händelser i sina historiska sammanhang.

Håkan Larsson
Grön Politik för Det goda Livet
180 sidor, illustrerad. Mjuk pärm.
ISBN 978-91-977170-2-1
Utgivningsdag 5 november 2015
Cirkapris 195 kr i handeln

Beställ nu! 175 kr 125 kr inklusive frakt

VIA SWISH
Swisha 175 125 kr (inkluderar porto) till 070-266 72 62. Ange ”Boken” och kom ihåg att skriva postadress om den ska skickas.

KREDITKORT VIA PAYPAL
Du kan betala med kreditkort via PayPal. Om du är PayPal-användare kan du logga in på ditt konto, (gå in under rubriken Skicka pengar) och skicka summan till mejladressen hakan.larsson@centerpartiet.se

VIA BANKKONTO

Ett tredje alternativ är att köpa boken direkt från författaren Håkan Larsson genom att sätta in summan på bankkonto: 7861-11-05176 (Swedbank).

En unik politisk rörelse

Vare sig beteckningen är agrardemokrati, ekohumanism eller grön liberalism kombinerar Centerpartiets idé- och värdegrund frihet, trygghet, miljöansvar och decentralisering på ett unikt sätt. Ska partiet även framöver framgångsrikt kunna möta framtidens utmaningar är det viktigt att hämta inspiration från rörelsens gröna rötter.

Syftet med denna bok är att beskriva Bondeförbundets/Centerpartiets historia under de mer än hundra år som gått sedan partiet grundades. Utifrån en självständig mittenposition har partiet många gånger kunnat påverka den politiska utvecklingen i Sverige. Det bör vara en utgångspunkt för arbetet även framöver.

I övriga Norden, liksom i öst- och centraleuropa, finns gröna centerpartier av samma slag som det svenska partiet. Boken ger en överblick över de partier, som – om de samverkar – kan komma att spela en viktig roll i europeisk politik även framöver.

Håkan Larsson (född 1950) är aktiv inom centerrörelsen sedan 1960-talet. Han är journalist och har bland annat varit förbunds­sekreterare i Centerpartiets Ung­domsförbund (CUF), politisk chefredaktör vid Östersunds-Posten och riksdags­ledamot.

8 svar på ”Boken

 1. Hej!
  Intressant! Jag köper boken. Vill dock inte öppna fler betalsätt än det jag har via SHB. Går det inte att betala till ett konto jag får av Dig?

  • Visst går det, Torsten! Roligt att du tycker att boken verkar intressant. Du kan betala direkt till mitt bankgirokonto: 7861-11-05176 (Swedbank).

   • Hej Håkan! Vi skulle också vilja köpa en bok av dig via bankgirot! Ser fram emot att läsa den. Mikaela o Henrik

  • Hej Torsten – det var en kärt återseende att se ditt namn! Hör av dig och berätta var du har varit i livet sen ungdomen – om var, hur, och varför

 2. Vet inte vad jag gör för fel – har inte lyckats få ivåg pengarna på ditt bankgiro – återkommer

 3. Hej Håkan!
  Vill väldigt gärna köpa din bok och ser fram emot att få läsa den. Som alltid är jag så imponerad av ditt engagemang och din uthållighet.
  Hälsa Maria så mycket!
  Anita
  PS sätter in pengarnapå ditt konto ds.

 4. Hej
  Går det fortfarande att köpa boken av dig?
  I så fall vill jag göra det.
  Lars Berg
  Norra Lundby Trumpetaregården
  532 93 Axvall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *