Härliga Härjedalen på programmet

Även denna dag hade en tidig morgon. Avfärd från Rödön till Sveg, via Östersund för att vara framme till kl 08.30. Då började nämligen informationsdagen på Härjedalens gymnasieskola.

Eleverna imponerade på mig. De lyssnade först på en kvarts genomgång av varje partiföreträdare och därefter en debatt oss emellan. Det fanns ett genuint intresse för vad EU betyder och hur samarbetet bör utvecklas. Jag kände en bra respons.

Efter debatten besökte vi Bäckedals folkhögskola, där vi också spred vårt material. Vi träffade en intressant elev, Joe, som verkade välja mellan att rösta på Centerpartiet och Vänsterpartiet. Förhoppningsvis gav vi tillräckligt starka argument för att han ska välja det centergröna alternativet.

Innan vi lämnade Sveg och Härjedalen hann jag också att sprida material utanför ICA. Nästan alla tog emot mina foldrar med ett leende, vilket lovar gott inför valdagen.

Under hela dagen följdes jag av ÖP-journalisten Tord Andersson och en fotograf från tidningen. Förhoppningsvis blir resultatet en intressant artikeln någon gång under nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *