Kampanj i Stockholm

Tisdagen tillbringade jag i Stockholm. Större delen av dagen var ett avbrott från valrörelsen, eftersom jag ingår i Sveriges förhandlingsdelegation med Finland om Torneälven. Vi satt i stort sett hela dagen på UD och är nu nära en överenskommelse.

Efter förhandlingarnas slut gick jag till Centerpartiets valstuga och delade personvalsbroschyrer. Även i Stockholm finns intresse för min kandidatur, vilket är roligt. Till valstugan kom också några av de som arbetar för att få så många kryss som möjligt – Hans Lindqvist, Lars Carlsson, Andrzej Mroz, Henrik Dahlsson och äldste sonen Kalle.

Vi resonerade om hur vi ska driva slutspurten av valrörelsen. Det känns riktigt bra, men ska vi lyckas gäller det att kämpa ända in i kaklet.

Jag är ganska trött efter de senaste veckornas intensiva kampanjande, men när man träffar intressanta människor och får uppmuntran kommer kraften tillbaka. De återstående dagarna fram till den 7 juni kommer jag att resa runt i hela landet för att träffa så många väljare som möjligt. Det gäller att träffa så många som möjligt, övertyga dem om vikten av att rösta – och då helst rösta centergrönt och kryssa femman!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *