Trevlig valrörelse

Bara en vecka återstår av valrörelsen, som blir allt mer intensiv. I går, fredag, var det Mattmar, Åre och Järpen som gällde för min del. Ja, även Nälden och Östersund, stod på programmet på kvällen.

I dag ställer jag kosan till Strömsund, där vi ska kampanja på Vattudalstorget från klockan 11.00. Välkommen dit!

Känslan under valrörelsen känns allt bättre. Mitt intryck är att fler och fler väljare känner igen Centerpartiet när vi får möjlighet att diskutera och föra ut vårt budskap.

Den illvilliga bild, som främst socialdemokrater sprider, om att Centerpartiet skulle ha övergett landsbygden är en stor bluff. Det finns inget annat parti som så entydigt arbetar för att landsbygden och hela landet ska ges förutsättningar att leva och utvecklas. Tack vare Centerpartiet finns nu exempelvis ett förslag om 2.000 miljoner kronor i riskvilligt kapital för norra Sveriges inland. Samtidigt arbetar vi vidare för återföring av vattenkraftsmedel och en geografisk differentiering av arbetsgivaravgifterna.

Bilden: Evert Marcusson och hans ackompanjatör på dragspel (som jag tyvärr missade namnet på) höjde stämningen på valmötena i Åre med sin musik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *