Solig söndag i Stockholm

Söndagen tillbringar jag i en solig huvudstad. Redan på förmiddagen var vi – Lars, Hasse, Pia, Christian och jag – på plats utanför Skärgårdsmässan på Djurgården. Massor av glada, trevliga och intresserade människor flanerade förbi in mot mässan och många av dem tog emot min personbroschyr. Inställningen till Centerpartiet verkade mer positiv än vad jag tidigare upplevt i Stockholm. Förhoppningsvis visar det sig också när rösterna räknas samman nästa söndag.

Nästa anhalt på dagens Stockholmsturné var Jakobsbergs gård i Bredäng söder om söder. Här möttes vi av Gunilla, Evy och Marianne med våfflor. Tänk vad aktiva valarbetare kan bli hungriga! Vi delade valmaterial och diskuterade hur kampanjen ska utvecklas under sista veckan före valdagen den 7 juni. Det känns riktigt bra; många väljare är i varje fall intresserade av en tydlig konstruktiv EU-kritiker som jag – och det gäller såväl i glesbygd som i storstad. Vi får se hur det går, men nu ger vi järnet ända fram till valdagen!

Bilden: En gäng engagerade valarbetare på Jakobsbergs gård. Från vänster: Lars Carlsson, Hans Lindqvist, Gunilla Hansson, Evy Kjellberg, kandidat Larsson och Marianne Nord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *