Mycket folk i Fäviken

Fäviken Game Fair är en fantastisk historia. År efter år drar denna mässa för jakt, fiske, friluftsliv och hundar tiotusentals människor till denna vackra plats på baksidan av Åreskutan. Så också i år.

Centerpartiet var naturligtvis på plats i Fäviken. Årecenterpartisterna hade planerat väl och byggt upp en fin och inbjudande monter. Förutom kandidater från Åre fanns exempelvis Anders Häggkvist från Härjedalen och, förutom mig själv, riksdagskandidaterna Pelle Åsling och Carina Asplund på plats för att träffa väljare. (Bilden: Carina Asplund och jag poserar för fotografen.)

En aktivitet som Fäviken är en mycket bra plats att träffa väljare på. Här fanns många landsbygdsmänniskor och mitt intryck är att potentialen för Centerpartiet är stor. Men det gäller att vara aktiv och visa att partiet verkligen tar strid för att ge landsbygden goda förutsättningar för utveckling.

4 svar på ”Mycket folk i Fäviken

 1. Sätt på dig en grön näsa och säg att du vill fucka facket så ska jag se om jag vill rösta på dig eller Mamma Maud(Thatcher)Olofsson !

  Mvh Petter Stugvard
  (fackligt förtroendevald på Milko)

 2. Ja det var ju skönt att höra, min gamla Mormor var Centerkvinna hela livet, men hon vänder sig nog i graven om hon fick veta hur Centern ser ut i dag. Man för ju en Nyliberal huvudstadspolitik. Man har gett upp sitt kärnkraftsmotstånd och är öppet fackmotståndare. Tänk vad hon skulle skratta åt RUT-avdraget det skulle vara nåt för en gammal bondmora det. Förresten så känner jag inte en person idag som använt Rut-avdrag men mest alla jag känner har betalat skattesubventioner för reformen.

  Mvh Petter

 3. Hej igen Petter! Visst kan man ha mycket synpunkter på kompromisserna i alliansregeringen, och det har även jag.
  Men du är fel ute om du tror att den bild stämmer som främst socialdemokrater sprider att Centerpartiet skulle hänge sig åt ”nyliberal huvudstadspolitik”. Gå exempelvis in på http://www.landsbygdsuppropet.se så kan du se att det är Centerpartiet som verkligen kämpar för landsbygden – och skratta inte åt RUT-avdraget. Det tror jag inte att din mormor skulle ha gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *