Sundsvall och Liden

Onsdagen tillbringade jag i det vackra landskapet Medelpad. Ordföranden Anette Duarte Martins och ombudskvinnan Anita Hellstrand tog väl hand om mig under dagen.

Första punkt på programmet var ett besök hos Norrlandsförbundet, där vi träffade vd:n Catharina Ottander. Hon var mycket positiv till att jag vill vara en tydlig och stark röst för norra Sverige.

Efter lunch var det dags för EU-debatt på Hedbergska gymnasiet. Det var en ganska lugn tillställning med debattörer, förutom jag själv, från vänsterpartiet, miljöpartiet, socialdemokraterna och moderaterna. Jag lyfte miljö och klimat, öppenhet och vikten av att norra Sverige får företrädare i Europaparlamentet. Sundsvalls tidning var på plats.

Kvällen har jag tillbringat i Liden vid Indalsälven. Vi har haft ett bra möte  och diskuterat hur många olika frågor. Men hela tiden understryks vikten av att norra Sverige ska få tydliga företrädare i Europaparlamentet. Jag är beredd att bli en sådan företrädare; en ombudsman för mina väljare. Den stora utmaningen just nu är att motivera fler att använda sig av sin demokratiska rätt och gå till valurnan. Lyckas vi med det kommer det att gå bra.

Bilden: Några av deltagarna vid kvällsmötet i Liden tillsammans med kandidat Larsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *