Ordentligt mediegenombrott

Onsdagen blev mycket lyckosam på medieområdet för min del. Redan när jag tidigt på morgonen reste från Göteborg kunde jag konstatera att GP publicerade min kritiska granskning av folkpartiets och kristdemokratiska eurovurm, FP:s och KD:s argument för euron håller inte.

När jag kom till Stockholms central köpte jag Aftonbladet, där jag kunde läsa jordbruksminister Eskils och min gemensamma debattartikel Nej till all slakt utan bedövning. Vi protesterar mot Europaparlamentets uttalande att alla medlemsländer ska tvingas acceptera religiös slag utan bedövning (kocher- och halalslakt), vilket är helt orimligt ur djurskyddssynpunkt. Sverige har haft lagligt förbud mot detta djurplågeri sedan 1937 och vi motsätter oss alla försök från EU att försöka sätta sig över denna lagstiftning. Som tur är avgör inte Europaparlamentet frågan utan Eskil får försöka sätta stopp för dylik idioti i ministerrådet.

Hemma i Jämtland har Östersunds-Posten idag ett omfattande personporträtt av mig. Det är trevligt skrivet av Tord Andersson även om läsaren kan få intrycket att jag körte alltför fort på vägen mot Sveg. På den punkten kan jag lugna de som kommenterar artikeln på ÖP-webben. Jag kör aldrig speciellt fort. Men det var bra att Tord berättade var fartkamrorna stod.

Under förmiddagen var jag på Medborgarkontoret i Alby tillsammans med Michael och Andreas från centerkansliet. Vi presenterade en centerrapport om ”Nystartszoner” vilket uppenbarligen intresserade ABC-nytt som var på plats och gjorde en intervju med mig. Den kommer att sändas under torsdagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *